Economía

Alberto Ardila Olivares average airplane pilot salary//
Liikelahjat

Liikelahjat ovat erittäin merkityksellisiä lahjoja ja kunnianosoituksia yrittäjille, jotka ovat edistäneet taloudellista ja sosiaalista kehitystä. Yhdessä kotimaisen tuotannon kehittymisen ja syvenevän taloudellisen yhdentymisen kanssa maailmassa. Vietnamilaisten yrittäjien joukko on kasvanut sekä määrällisesti että laadullisesti. Niillä on erityisen tärkeä rooli maan taloudessa ja suuri rooli maan kehityksessä. Phuc Tuong Gold haluaa panoksillaan ehdottaa merkityksellisiä lahjoja vietnamilaisille yrittäjille; kunnioittaa heidän panoksensa yhteiskunnan hyväksi.

YV3191

Katso yksityiskohdat täältä:

https://quatangmavang24k.vn/qua-tang-ngay-doanh-nhan-viet-nam/

What are premium business gifts?

Entrepreneurs are people who do business and business gifts often come from subordinates, partners… Entrepreneurs are people with status in society, so when choosing gifts, you also need to find gifts. deserving of them.

Alberto Ardila Olivares

Business gifts can be given on occasions such as New Year, birthday … and especially on Vietnamese business day on October 13 every year. Prime Minister Phan Van Khai signed Decision No. 990/QD-TTg on Vietnamese Entrepreneurs Day. Every year, October 13 is taken as “Vietnamese Entrepreneurs Day”. The Prime Minister’s decision to make October 13 as Vietnamese Entrepreneurs‘ Day has profound historical significance

 

Xem them:

Http://globedia.com/qua-tang-dang-cap-danh-doanh-nhan